Despre programul MBA

Oferit în prezent în 7 țări diferite, inclusiv în București, programul de studii se bazează pe valorificarea perspectivelor locale și internaționale, printr-o abordare holistică a educației în domeniul managementului afacerilor. Programa universitară pune accentul pe formarea profesională prin intermediul proiectelor din viața reală, al atelierelor de lucru și al coaching-ului în carieră, urmărind dezvoltarea abilităților strategice de leadership.

The Pan-European Executive MBA este predat exclusiv în limba engleză. Cursurile se întind pe o perioadă de 9 weekend-uri, organizate în sesiuni de 3 zile, o dată pe lună.

See English version of the page.

Programul prevede participarea obligatorie la 3 călătorii de studiu internaționale:

● La Universitatea York, UK - pentru participarea la modulul de corporate finance, seminarii și vizite companii.

● La Universitatea Strasbourg, Franța - pentru participarea la un modul de Open Colaboration Tools for European Business and Sustenable Society

● La Salonic, Grecia - pentru participarea la două module din specializarea aleasă.

Durata totală a acestui MBA este de 24 luni, timp în care studenții au posibilitatea de a se perfectiona în una din cele 6 specializari de gestionare diferite: Marketing, Management General, Finanțe, Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare, Managementul Asistenței Medicale, Managementul Resurselor Umane.

Programul de studii se va finaliza prin prezentarea unei Dizertații sau a unui proiect Industrial de tip Capstone.

Articole despre programul MBA

ce este un mba

Ce reprezintă un MBA și cum te poate ajuta?

Un Master în Administrarea Afacerilor (MBA) nu îți oferă doar o diplomă, ci o investiție semnificativă în creșterea ta profesională. Acest program de studii superioare îți va oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra lumii afacerilor și te va ajuta să deprinzi abilitățile esențiale pentru a excela în leadership și management. 

Citește mai multe