În ce consta programul Pan-European Executive MBA și care este taxa de studiu

See English Version of the page.

Dacă ești în căutarea unui program de dezvoltare profesională și personală care să ofere o înțelegere amplă a conceptelor de business și de management și să-ți schimbe modul de a gândi, The Pan-European Executive MBA poate fi opțiunea perfectă pentru tine.  

Acest program de MBA este conceput special pentru cadrele de conducere și profesioniștii cu experiență în afaceri, care doresc să beneficieze de o formă de învățământ de înaltă calitate, fără a-și pune în pericol angajamentele profesionale. Programa de studii este adaptată nevoilor și obiectivelor mediului de business actual, oferind o oportunitate unică de dezvoltare a abilităților și cunoștințelor într-un cadru didactic unic.

Caracterul inovator al planului de învățământ este oferit de abordarea sa holistică a procesului educațional, conceput pentru a răspunde nevoilor managerului de astăzi, care operează într-un mediu globalizat și urmărește să-și dezvolte competențele transversale necesare.

Perspectiva integrativă a programului include următoarele:

  • Dezvoltare personală și profesională: îmbunătățirea aptitudinilor de leadership și management ale cursanților;
  • Echilibru între noțiuni teoretice și practice: cursuri care combină teoria cu practica prin analizarea cazurilor din viața reală, menite să îmbogățească abilitățile analitice și decizionale ale participanților;
  • Expunere și experiență națională: în cadrul cursurilor, lectori din mai multe universități de top își oferă expertiza academică vastă studenților din peste 30 de țări;
  • Oportunități de networking: întâlniri cu absolvenți, colaborare cu cursanți din alte regiuni, mese rotunde ale foștilor studenți din țară și un catalog online „Who is Who” al participanților în curs și absolvenților.

Durata totală a acestui MBA este de 24 luni și se desfășoară pe o perioadă de 9 weekenduri, organizate în sesiuni de 3 zile, o dată pe lună.

Cei 2 ani de studiu sunt împărțiți în felul următor:

  • Anul I: 

Start MBA – luna noiembrie

Final de an – luna iunie, care se încheie cu călătoria de studiu la Universitatea din York

  • Pauza de vară
  • Anul II:

Reluare cursuri MBA – luna septembrie/octombrie, care începe cu călătoria de studiu la Universitatea din Strasbourg

Finalizare studii – luna aprilie, care se încheie cu călătoria de studiu de la CITY College, Universitatea York Europe Campus, Salonic

Cerințe de intrare

  • O diplomă universitară
  • Minim 5-7 ani de experienta profesionala
  • Competență de limba engleză verificată

 

Costul total al programului MBA este de 17.500€. Aceasta suma poate fi eșalonată în 5 rate pe o durată de 3 ani.

Pe lângă taxa de studiu, trebuie luate în considerare și costurile pentru cele 3 călătorii de studiu.

O suma estimativă necesară pentru întregul program, care să însumeze atât taxa, cât și costurile adiacente ar fi cea de 20.000 €.

Este important să ia iei în considerare toate aceste costuri atunci când iei decizia de a te înscrie într-un program de MBA, pentru a te asigura că îți poți planifica bugetul corespunzător.

Mai multe informații legate de programul Pan-European Executive MBA regăsești și în acest interviu video cu Alina Toader, Country Manager România, CITY College , University of York Europe Campus.

https://www.facebook.com/CristianChinaBirta.ro/videos/769603574068584/

Pentru detalii legate de înscriere sau informații adiționale, o poți contacta pe Alina Toader aici:

Mobil:+(40)722.610.561

E-mail: alina@york.citycollege.eu

Alina Toader

Alina Toader

Sunt Alina Toader Country Manager CITY College, University of York Europe Campus și coordonez în Romania programul Pan European Exec. MBA, programul MBA cu diplomă dublă de la Universitatea York, Uk și Universitatea Strasbourg.

Articole scrise de acest autor